Kvit din angst

Har du angst, der hindrer dig i at leve, som du vil?

Gennem Amygdalatræning slipper du din angst!

Du får værktøjer, der gør en forskel - også på mange andre områder af livet. Og det betyder, at du lever det liv, du ønsker. Du ser muligheder og valg frem for begrænsninger. Du lever uden angst.

Træning af amygdala handler om:

•At kunne stoppe alarmberedskabet, når der ikke er brug for det

•At genkende Dvd’erne. Du opdager de overlevelsesmønstre, de indeholder

•At kunne skifte tilstand fra angst til ro

•At kunne agere fra et roligt sted, i stedet for at reagere i affekt og angst

Mere om angst og amygdala:

Ved angst og fobier har din hjerne lavet en betingning der siger – eksempelvis edderkopper er farlige eller det er farligt at være sammen med mange mennesker (social angst). Oveni kommer så angsten for angsten, der kommer til at fylde mere og mere. Du kommer så meget i overlevelsesmode at du udvikler en undgåelsesadfærd og lukker ned for ikke at mærke angsten.

Ofte generaliserer hjernen, så du gennem årene kan få mere angst eller flere fobier og i værste fald udvikle generaliseret angst. Egentlig er det bare hjernens måde at passe på os.

Amygdala er en del af ”alarmcentralen” i hjernen. Amygdalas hovedopgave er at ”scanne” vores omgivelser for fare og hurtigt kunne sætte kroppen i alarmberedskab.

For at være beredt ”brænder amygdala nogle Dvd’ere", så der i hjernen kan være en hurtig genkendelse ved fare og dermed en hurtig reaktion. Nogen gange kan der imidlertid opstå en overreaktion eller unødvendig automatreaktion.

Pointen er, at du med hjernen som medspiller, nu har en stærk makker til, at lave varige forandringer i dit liv. Du øger evnen til at håndtere livets udfordringer gennem et mere fleksibelt og modstandsdygtigt nervesystem.

"​...tog jeg den op DOG med handsker på ..

Jeg har liiige møde en PÆN stor edderkop, mens jeg går og gør sommerklar i udestuen! uden at tøve tog jeg den op DOG med handsker på og bare smed den ud af udestuen...(Skriver Hanne)

​"Troen på at jeg kan handle frit igen...

Forløbet hos Iris, har givet virkningsfulde og praktiske redskaber til netop min problematik. Troen på at jeg kan handle frit igen, uden at begrænse mig selv via hæmmende tanker og overbevisninger, er kommet tilbage. (Skriver Lena)

​"Amygdala og jeg har i dag været i Magasins P-hus...​

Kære Iris, Amygdala og jeg har i dag været i Magasins P-hus, hvilket vi ellers ikke gør og i den lille elevator på Christiansborg, der kører ca. 40 meter op til en fantastisk udsigt og restaurant. (skriver Ida)

Læs mere

 Hornsherredvej 298, 4070 Kirke Hyllinge og Hejrevej 30, 3. sal, 2400 Kbh.NV - Telefon: 60 84 07 06 - E-mail: coach@irisromerdahl.dk