Mindfulness

Føler du dig slået ud af kurs? Kender du den indre dommer, der hele tiden dømmer dig ude eller forkert? Måske er det de andre, du dømmer ude eller som forkerte. Bærer du rundt på oplevelser eller en fortid, der hindrer dig i at leve det liv du ønsker? Er du simpelthen så bange for hvad fremtiden vil bringe af sygdom og ulykker, at du hele tiden venter det værste?

Sådan behøver det ikke at være!

Lad os sammen være nysgerrige. Stille dommeren uden for døren og kærligt observerer, hvad det er for overlevelseskampe, der er i spil. Acceptere, at de er der af en grund. Være nysgerrige på, hvad godt de forsøger at gøre for dig, og om disse kampe overhovedet er nødvendige mere.

Ved at give slip opnår du:

  • Større ro og nærvær i dagligdagen
  • Adgang til din energi og dit fulde potentiale
  • Mere glæde og kreativitet
  • Tillid til dig selv og dine relationer

Husk, du er meget, meget mere end din samling tanker om dig selv!

Mindfulness er en måde at være i livet på, og det er en integreret del af den måde, jeg arbejder på. (læs mere)


Jeg tilbyder kurser i mindfulness, hvor du lærer principperne og træner i opmærksomt nærvær. Du får en praksis, der hjælper til at finde ind til dig selv og derfra kunne træffe beslutninger og løse de udfordringer, der er i livet.

Kontakt for en uforpligtende samtale – 60 84 07 06.

- Hej Michelangelo, hvad laver du?

- Jeg befrier englen i stenen!​

 Hornsherredvej 298, 4070 Kirke Hyllinge og Hejrevej 30, 3. sal, 2400 Kbh.NV - Telefon: 60 84 07 06 - E-mail: coach@irisromerdahl.dk